New Packaging!

POS PERCUMA + FREE NOTEBOOK (Limited Edition) + FREE BAG LEATHER + FREE 24 JAM KONSULTANSI (ZIRA)

[PROMOSI 24 JAM]

Whatsapp Sekarang!
Whatsapp Sekarang!

013-4740169 (ZIRA)

PERCUMA NOTEBOOK Ganti Tumbler!

New Packaging!

Kesan Perubahan Sepantas 4 HARI!


❤ Payudara punggung semua merecikkk
"Pinklady mmg best..kulit berseri..mmg kebabommmm..i try 3 hari jee kwn kwn ckp meletoppp merecikkk abess..payudara punggung semua merecikkk..thanks pinklady" - NUR FATNIN IZNI
❤ Payudara semakin membesar
"Ada nampak perubahan..payudara tu membesor skit..haha..dah ler mmg sedia ada besor..cuma nampak skit dah tak jatuh..ke sbb dah besor payudara tu..ntah..hahaha" - NOR SYAHIRAH
❤ Miss V Lebih Ketat
"Mmg the best giler la pinklady..gebu je payudara dan punggung..ketat plak tu..kulit makin cerahh je..rambut gugur dh berkurang" - NORSYAZYIERA

❤ Senang turun berat
"Tp saya ada masalah berat badan. So dgn pink lady act, dia buat badan saya jdi curvy dan alhamdulillah sng nk trun berat + best sgt sgt..masalah miss v pun selesai..tak sia sia labur duit tuk PL..alhamdulillah" - SITI SUHADAH
❤ Punggung makin up
"So far dlman ok sangat..cik b mungkin lambat kot sbb 5 tahun b.feed..punggung nampak ada perubahan..slowly makin up.." - NURUL FAZIHA
❤ Miss v membasah
"Miss v sy sebelom ni kering..tapi dah ambik pink lady jadi basah..bagus..laaa. ad perubahan..dari situ.." - AZIZA

❤ Rambut dah tak gugur
"Hai..so far okay, kalau perubahan tu saya ada nampak..rambut saya dah tak gugur mcm selalu.." - ANIS HASUNA
❤ Kulit makin putih berseri
"Of course ade..smakin mengetat..kulit pon mkin lme mkin putih berseri..trlalu happy" - RASIDAH
❤ Meredakan stress
"Akak sbnrnya mengalami stress yg melampau dik..patutlah lps mkn PL, mood stress akak dpt akak kawal..baru dpt rasa nikmat rasa happy dik" - NOR AZIMA

4 CARA Kenalpasti ORIGINAL!


AWAS! dengan produk tiruan di pasaran yang boleh membahayakan kesihatan anda!
Pink Lady Original
1. BAG LEATHER BERZIP + NOTEBOOK

Semua packaging 'lama' adalah tiruan!

Ninja Van
2. PARCEL NINJA VAN

Pastikan plastik pembungkusan adalah dari kurier 'ninja van'. Tiada servis penghantaran lain selain ini

Kapsul Baru
3. KAPSUL BARU

Pastikan tulisan 'pink lady' di kapsul pada posisi melintang

Agen
4. ZIRA STOKIS SAH HQ

Pastikan anda dapatkan daripada Zira sendiri Stokis Sah HQ (ID 27299)

Kenapa Perlu Beli Dengan Zira?


300% Jaminan Pulangan Wang Jika Tidak Original Dan Terbaru Dari HQ!

Dihasilkan dari kilang bertaraf GMP dan mendapat notifikasi dari KKM (MAL18056050TC)



Ini adalah set pink lady yang anda akan terima bila sampai nanti!

Lebih 50,000 Unit Telah Terjual!


Kini tiba masa anda pula mencubanya. Lihat apa kata pengguna pinklady original yang sangat berpuashati. Semua masalah wanita dapat diatasi!

Rezeki anak pertama

Payudara besar dan tegang

Berat badan menurun

Hubby suruh repeat

Nampak perubahan

Miss v semakin membasah

Payudara semakin membesar

Suami pun seronok

Rambut dah tak gugur

Kulit makin putih berseri

Payudara berat dan membesar

Punggung makin naik


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.

No posts.
No posts.

PROMOSI 24 JAM yang menjimatkan!


Setiap hari HQ menerima BERATUS tempahan. Dapatkan sekarang sementara promosi masih ada.

New

• 60 KAPSUL


RM340

RM300


✔ POS PERCUMA

✔ FREE NOTEBOOK (Limited Edition)

✔ FREE BAG LEATHER

✔ FREE 24 JAM KONSULTANSI (ZIRA)


Whatsapp Sekarang!
Whatsapp Sekarang!

Jangan Risau! Barang Anda Dijamin Sampai

300% Jaminan Pulangan Wang Jika Tidak Sampai!

Pink Lady SENJATA RAHSIA Untuk Wanita Malaysia !


Nak cantik kena la amalkan PINKLADY. Rugi la sapa yang tak amalkan PINKLADY. Tahniah yang da berjaya amalkan PINKLADY. Anda WANITA paling AWESOME dan usaha untuk SUAMI tersayang. Yang masih dara boleh kasi body gebus gebas hingga tergoda. Jom CANTIK dan MANTAP sama-sama!