New Packaging!

POS PERCUMA + FREE NOTEBOOK (Limited Edition) + FREE BAG LEATHER + FREE 24 JAM KONSULTANSI (ZIRA)

[PROMOSI 24 JAM]

Whatsapp Sekarang!
Whatsapp Sekarang!

013-4740169 (ZIRA)

CARA MAKAN

TIPS TERBAIK PENGGUNAAN 


Ambil 2 biji sehari sejam selepas breakfast atau lunch (boleh larutkan dalam air atau telan sahaja)

**Time period tak perlu makan. Sebab masa period hormon tak stabil. Kalau makan pun tak jadi apa. Berlaku pembaziran.

1) Kenapa bagus ambil PL selepas breakfast atau lunch? 

Sebab time tu badan kita dah ade energy and tengah active. Kalau boleh elakkan caffein, caffein boleh lambatkan proses penyerapan supplement ke dalam badan. kalau nak minum boleh, tapi pastikan dengan minum air kosong 3 liter sehari

(setiap 25kg berat badan = 1 liter plain water)

2) Elakkan jugak AIR KELAPA! 

Air kelapa dapat neutralkan balik supplement yang kita makan. so bile kita minum air kelapa and ambil PL, supplement PL tu takkkan ade ape2 kesan dekat kita. so rugi je kalau ambil ape2 supplement pun.

3) Minum air susu/soya untuk mempercepatkan lagi proses penyerapan herba ke dalam badan.

TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY 

Makan 2 biji sebelum sarapan (hadam dulu 15 minit then sarapan). Dapat bantu kurangkan selera makan.

p/s: kalau nak naikkan/kekalkan berat badan makan 2 biji selepas sarapan (sehari 2 biji sahaja!)

AMALKAN CLEAN DIET 

Apa itu clean diet? Clean diet adalah makan makanan yang fresh yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc). lebihkan protein seperti ikan, ayam & sayur di dalam setiap sajian hidangan.


BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN YANG KAYA DENGAN VITAMIN C 

  • Kurangkan pengambilan gula 
  • Kurangkan makan makanan berminyak 
  • Kehidupan yang aktif dan sihat 
  • Makan malam sebelum jam 7 malam Air kosong wajib 3 liter sehari 

TIPS MUJARAB 

Amikkan sehelai tuala dan celupkan dalam air suam. Sapukan secara sehala (keatas) pada payudara dan punggung. Buat 3-5 minit sehari. Dapat tegangkan aset secara semulajadi.

PANTANG LARANG SEMASA MAKAN PINK LADY 

Kurangkan:-

  • ais coffee 
  • tea 
  • greentea 
  • nescafe 
  • chocolate 
  • milo 
  • air gas 
  • kelapa


Klik sini jika mahu ke 👉 LAMAN UTAMA